torsdag, maj 29, 2008

Redesign


Nytt håndarbeidsprosjekt. Går på kurs i redesign hos http://www.sommelig.no/, så det har blitt mye symasking og lite strikkepinner i det siste. Redesign er selvforklarende, sipmelthen at man tar gamle klær og redesigner dem til et nytt bruksområde. Kjempemoro. Mye inspirasjon å hente fra bok av hun som har redesignbutikk i bunn av Grünerløkka, Ann Britt Opdahl, Klær. Selv om kanskje ikke alle har lyst til å gå i en kjole laget av en badedrakt og paraplyer har hun utrolig morsomme ideer og forslag til hva man kan bruke gamle ting til :)
Bildet viser første hjemmeprosjekt, en herremansjettknappskjorte i størrelse 50 har nå blitt damemansjettknappskjorte i størrelse Ingrid. La den inn ved å gjøre fire snitt og sy inn i siden, og krympe og puffe ermer (bare delvis vellykket puff, men men). Skulle tatt før og etter bilder for å vise endringen.

Prosjektet mitt på kurset er å sy en kjole av et gammelt fretex-skjørt og en gardin, det gjenstår å se hvordan resultatet blir men morsomt er det ihvertfall. Rapport her hvis resultatet ikke blir alt for ille.

1 kommentar:

  1. Shit, detta är ju handarbete på en helt ny nivå! Ser snyggt ut. Är spänd på klänningsprojektet...

    SvaraRadera